Ало, Терзийски, АПИ асфалтира в дъжда !

Зрители ни сигнализираха за поредния абсурд на АПИ, този път в Ловеч. След като преди време пътната агенция, полагаше асфалт по време на снеговалеж в Тетевен, днес АПИ “изпробват” техниката и с дъжда.

Видимо, работниците, не могат да губят време и гонят срокове. За това работят и в дъжда .

Напомняме, че същият път е затворен за основен ремонт още през миналата година. Тогава настоящият шеф на борда на директорите на АПИ беше Областен управител на града на люляците. Името на Терзийски “изплува” в друго наше разследване, свързано със същия ремонт на въпросния път. Тогава ви разказахме, как жител на Ловеч, се е сдобил с пътен банкет и част от пътя, след като АПИ, по проект, разширяват пътните платна. Оказа се, че човекът дори не е дал съгласие някой да влиза в имота му.

След като потърсихме Терзийски за коментар, в качеството си на Областен управител, той избухна по телефона. Искрено вярваме, че сега, новият му пост го е научил как да разговаря с журналисти и граждани и е “вързал” стабилно нервите си.

Е, явно в България може да се види и чуе всичко. Експерти твърдят, че полагането на асфалтова основа в дъждовно време е неприемливо . По този начин работата е некачествена . Но за АПИ сроковете явно са по – важни. Нали така г-н Терзийски ?

Искрено вярваме, че фирмата изпълнител на проекта, както и контролните органи и техническият надзор, ще санкционират фирмата изпълнител, както и че ще бъде положен друг слой асфалт, който да гарантира безопасността на пътуващите по пътя.

Продължаваме да следим темата. Очаквайте подробности.

(снимката е илюстративна)

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!