Бабикян: Нищо няма да спре ако благочестивите управляващи решат най-после да си тръгнат

Управляващите наистина са ангажирани през последните 80 дни да броят протестиращите, колко са днес и колко са утре. С това се занимаваха през по-голямата част от август, защото знаят, че гражданите пътуват и са в отпуска, а присъстващите на площадите стават по-малко, заяви Арман Бабикян от т.нар. Отровно трио по повод коментара на председателя на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова, че протестът заглъхва.

„Но август мина и бързо им доказахме на 2 септември, че над 100 000 души се събират в центъра на София още при първото т.нар. Велико народно въстание, на 10-и отново, 22-ри отново, така че това скромно тяхно преброителско успокоение, че хората на площада са много или малко, не променя исканията на гражданите, нито силата на протеста – ако това е надеждата им, изключително бъркат“, каза пиар експертът, цитиран от БНР.

Според него Даниела Дарикова поставя себе си, премиера Бойко Борисов, когото представлява, и управляващата върхушка в тази позиция – на яснотата на хора, които знаят, че не са желани от българските граждани, но те са си решили, че имат някаква специфична отговорност, с която никой друг не може да се справи, със здравната, социалната и икономическата криза, с политическата криза, а в страната експертите са изчерпани.

„Усещането за това, че светът започва от някого и свършва с него, е някак си политически дебилно. Нищо няма да спре, нито ще се промени особено, ако от благочестивите управляващи от върхушката решат най-после да си тръгнат, защото никой не желае да бъде управляван от тях“, коментира Бабикян, който настоя, че „не е уморен и няма да се умори“ от протестите.

Facebook Comments Box

Мария Димитрова

Мария Димитрова е млад журналист, започнал кариерата си в Канал 7. Студент 3-та година на обучение в Софийски университет, журналистика.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!