Бойко Борисов е на посещение в родопското село Грашево

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 С аплодисменти и възгласи „Бойко!“ жителите на Велинградското село Грашево посрещнаха премиера Бойко Борисов. В поредното си включване на живо от джипа, който отново сам шофира, министър-председателят посети родопското село, където бе посрещнат от хората на площада, съобщава БГНЕС.

„Много хубаво говорят на жълтите павета, но да дойдат в тези региони и да видят. Освен ГЕРБ и ДПС – каква война и каква битка се води между двете партии. Нека дойдат и видят, колко има от „Да, България“, от БСП, от Мая Манолова. Тук да дойдат, където е войната между ГЕРБ и ДПС и кметовете са само от тези две партии. Нека тук да дойдат и да видят кой кой е в тази ситуация“, заяви премиерът, возейки заместник-министърът на регионалното развитие Николай Нанков на задната седалка.

„Говорят от името на народа. Било народно въстание. Ами тези са повече от протестиращите, само дето са дошли тука, за да кажат за свършена работа, какво сме направили. Кои са идвали? Цветанов и Пеевски и нищо не са направили. Това казват. Или може и да са направили, не се вижда“, обърна се Борисов към спътниците си на тръгване.

“Това не е само, където има кметове на ГЕРБ. Не ги делим хората”, каза още министър-председателят.

Той посочи, че ГЕРБ е направила много в смесените региони и в тези, където има мюсюлманско население. “Ако не видят, че държавата България е тяхната, ще дойдат и ще ще ги вземат за един ден. За това го правим. Не да ни викнат “Браво”, а да видят, че ги обичаме, че сме един народ”, изтъкна още Борисов.

На хората от благоевградското село премиерът Борисов каза, че политиците имат вина, че по география не са учили много. Министър-председателят увери, че си записва селата и че правителството предвижда да се отделят в нова програма един бюджет 50-100 млн. лв. именно за инфраструктура.

Facebook Comments Box

Мария Димитрова

Мария Димитрова е млад журналист, започнал кариерата си в Канал 7. Студент 3-та година на обучение в Софийски университет, журналистика.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!