Борисов: Мафията иска да свали правителството

Искат оставка, но не знаят какво да направят. Ако имаше подготвени хора с удоволствие щях да ги оставя да управляват. Мафията в момента иска да свали правителството – хазарт, контрабанда, всичко е на улицата срещу нас. Видяхте ги колко са арогантни и злобни”. Този коментар направи премиерът Бойко Борисов от село Опицвет, където посети възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания. С него бе и вицпремиерът Томислав Дончев.В центъра има изградени къщи, носещи има на плодове, спортни площадки, басейн и др. съоръжения, изграждени с помощта на дарения. Сред дарителите е и футболистът Стилиян Петров, за когото Борисов каза, че е “добър човек” и ще му се обадил след обиколката.

Борисов обеща, че пътя в района ще бъде оправен след магистрала “Европа”, за която съобщи, че първата част ще бъде открита в началото на ноември.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!