ВАСИЛЕВА ПАК СЕ СКРИ, ОСТАВА ВЪПРОСА КЪДЕ СА ПАРИТЕ НА ЧЕРВЕН БРЯГ

След като днес нашият екип официално изпрати искане до кмета на Община Червен бряг, да вземем интервю от зам.кмета Вергиния Василева, във връзка с изнесеният от градоначалника финансов доклад, отговор не получихме. Причината за това е, отсъствието на д-р Костадинов от града.

Отговори на въпросите си и тези на жителите на Червен бряг, решихме да потърсим точно от г-жа Василева, защото точно тя управляваше общината в продължение на осем месеца, след като Вълов беше свален от власт, заради наши журналистически разследвания и сигнал до вече главния прокурор Иван Гешев.

Днес потърсих г-жа Василева на работното и място, в опит гражданите, а и ние медиите да разберем, къде са парите на данъкопладците. До съществени отговори обаче не се стига, защото г-жа Василева избяга. За пореден път. Същата категорично отказа да дава интервю, в началото с мотива, че няма разрешение от кмета, а после категорично отказа да коментира каквото и да било с мен.

Интересно защо ли , при положение, че същата г-жа Василева през 2019 година е пуснала срещу мен 2 жалби в прокуратурата и полицията. Същата се беше интересувала и за обучението му, като в качеството си на зам.кмет, се беше обадила във ВТУ, за да търси информация, защитена по закона за личните данни.

Тази година, пак г-жа Василева, на специална пресконференция в пресклуба на БТА Плевен, намекна, че точно аз и медията, в която работех, ЗОВ НЮЗ, сме виновни, че ЕС са спрели кранчето на парите по проекта “Топъл обяд”. Интересно как преди изборите г-та говореше смело за мен, а сега вече не може да коментира ? !

Видеото с опита ни да вземем интервю оот г-жа Василева, може да видите тук :

Публикувахте от Христо Гешов в Петък, 6 декември 2019 г.

Както вече става ясно, г-жа Василева бяга като дявол от тамян от журналисти, камери и др.. Интересно дали г-жа Василева ще отиде на коледния концерт след броени дни, да изпробва отоплителната система ?

Дали г-жа Василева ще си блъска главата, как новото ръководство трябва да намери стотици хиляди левове за да приключи 2019 година. Или как да намери милиони за да покрие загубите, заемите и дълговете ? Отговора е не ! Тя предпочете да се принизи до толкова, че да отиде да се моли на тези, които плюваше цели четири години, които оплю активно и чрез трибуната на общинския сайт, официалната страница във Facebook на общината, да я спасят от този, благодарение на който тя, четири години вееше фистан. Каква ирония на съдбата ! И ако се питатете няма ли поне малко достойнство и чест въпросната зам.кметица, видимо не, няма. След като е изпаднала до толкова, че да се моли да бъде спасена от камерите, които я търсят заради това, че не е знаела къде е полагала подписа си 8 месеца, че и преди това !

Сега поне едно е ясно. Костадинов отвори вратите на общината ! За гражданите, за медиите ! А решетките срещу входната врата паднаха буквално ! Има само портиер, който видите ли сега вежливо поздравява с “добър ден”. А духа със сигурност в общинска администрация не е коледен. Омърлушените физиономии на стотиците служители, верни кучета на Вълов вещаят, че коледата ще е студена за някои изявени фигури.

А целият ми коментар по темата с поредното провалено интервю, може да изгледате тук :

Публикувахте от Христо Гешов в Петък, 6 декември 2019 г.
Facebook Comments Box
Христо Гешов
Author: Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!