Евродепутата Джамбазки обстрелва с бомбички протестиращи

Вечерта на 16 ноември протестиращи срещу правителството на ГЕРБ и „Обединените патриоти“ бяха замеряни с бомбички, сигнални ракети и пръскани с вода от маркуч.

Това се е случило под централата на ВМРО на улица „Пиротска“, където хората са отишли да изразят недоволството си. В отговор те са били нападнати от привърженици на партията от високите етажи на сградата, както може да бъде видяно на снимките и видеото от онази нощ.

Нещо повече, очевидци твърдят пред „Антени“, че там е бил и евродепутатът Ангел Джамбазки, който също е замерял хората с бомбички. Накрая той е слязъл, за да разговаря с полицаите, които са оградили периметъра, за да пазят сградата. Не е ясно какво са си казали.

Протестиращи твърдят, че самите униформени са били полени с вода от маркуча, а пиратките и бомбичките са падали до тях. Въпреки това органите на реда не са влезли в сградата на ВМРО, за да проверят кой замеря тях и протестиращите.Такива били заповедите им, са заявили няколко полицаи пред хората на улицата. По думи на очевидци момчетата от МВР не са били особено радостни от случващото се, но не са имали избор.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!