Задържаха жената на Каплата заради изчезналия Янек Миланов

Жената на Васил Капланов-Каплата е задържана, предаде БНТ.Петя Николова е отведена в РПУ Дупница, където е задържана за 24 часа по Закона за МВР.Според БНТ Николова е задържана по разследването за отвличането на Янек Миланов. Именно отношения между Николова и Миланов отпреди години са причина за действията на Капланов срещу изчезналия мъж.

Според запознати с разследването Николова ще бъде отведена в Института по психология на МВР, където ще бъде подложена на изследване с полиграф.Вчера Районният съд в Дупница остави под домашен арест Васил Капланов – мъжът, с когото се твърди, че е последната среща на изчезналия Янек Миланов.

Според запознати с разследването Николова ще бъде отведена в Института по психология на МВР, където ще бъде подложена на изследване с полиграф.

Вчера Районният съд в Дупница остави под домашен арест Васил Капланов – мъжът, с когото се твърди, че е последната среща на изчезналия Янек Миланов.

Facebook Comments Box

Силвия Петрова

Силвия Петрова е дългогодишен журналист с опит в няколко национални медии. Завършила висшето си образование, специалност "журналистика" във Великотърновския университет пред 2000 год.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!