Защо НАП издирва Атанас Чобанов от Биволъ ?

НАП чрез органите на МВР издирвали главния редактор на разследващия сайт “Биволъ”, Атанас Чобанов. За това съобщи самия той, чрез профила си във фейсбук.

Днес полицай причакал баща ми на улицата, за да пита къде съм, защото ме издирвали от НАП. От 30 години плащам данъци във Франция и нямам никакви отношения с българските данъчни. Обявил съм си отдавна местожителството и на МВР и на НАП. Същия тормоз сбирщината на Малкия Пеевски прилага от месеци и спрямо колегата Asso Giordany.
Времената обаче се менят и ще дойде времето полицаи да причакват сбиртока и Буда, за да питат къда са едни недекларирани милиони, които Биволъ е разкрил.

За въпросния случай сигнализира и лидера на БОЕЦ Георги Георгиев.

ВАЖНО! И се случва пред очите ни!ПОРЕДНАТА МЕРЗОСТ на управляващата ни мафия! Споделете, разпространете и подкрепете! Гражданите трябва да реагираме и да покажем на мафията, че в България има гражданско общество способно на солидарност и съпротива срещу диктатурата на наглите!На 23.01. в 10.00ч. – ВСИЧКИ ПРЕД ВСС! БОЕЦ ЩЕ БЪДЕМ ТАМ! #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Публикувахте от БОЕЦ – България Обединена с Една Цел в Вторник, 21 януари 2020 г.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!