Инцидент е причината за смъртта на Зурлева

Поклонението пред бившата шефка на Нова телевизия Силва Зурлева, която почина внезапно в новогодишната нощ, ще се състои в храма “Света София” в понеделник, 6 януари, от 14 часа. Това е мястото, което тя е почитала и е обичала да разговаря с отеца в храма. Там завела за първа молитва в живота няколко новородени момичета и момчета на близки хора, съобщиха нейни близки пред “24 часа”.

В оказалата се фатална за Зурлева нощ със съпруга ѝ празнували до 2 часа след полунощ с приятели в кръчмата на село Ковачевица, където от години имат къща. 

След новогодишната наздравица те се прибрали и тя останала за кратко сама в хола на старинната къща. Разменяла си  празнични съобщения с най-близките си.

След аутопсията днес медиците са дали отговор какво се е случило между последния SMS и 9 часа сутринта, когато съпругът ѝ я открил паднала върху няколкото стъпала в хола. Нелеп битов инцидент е причина за смъртта на Зурлева, е категоричното заключение, тя не е получавала инфаркт, който да е предизвикал инцидента, каквото съмнение имаше. Стълбите в къщата са дървени, стръмни и хлъзгави. При падането смъртта й е настъпила мигновено.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!