Каракачанов : спрете с тези торбички, не пазарувам в “БИЛЛА” !

 „Радвам се, че социалните мрежи много се вълнуват. Само ги моля да не правят монтажи“, помоли министърът на отбраната. Реакцията не закъсня (колажи)

Защо Красимир Каракачанов се притесни толкова от колажите с торбички от „Билла“, че помоли да се спре със „закачката“? Това е сред най-невинните политически шеги в социалните мрежи, като се има предвид колко безпощадни са хумористите там. Борисов знае прекрасно – той е най-честата им жертва и рядко му се разминава с някаква си торбичка от хипермаркет.

Има няколко възможни варианта за тази фобия на Каракачанов от „монтажите“, както ги нарече, с торбички.

Може би „Билла“ не е неговият магазин. Но това не е много вероятно, защото според сайта „Биволъ“ апартаментът на военния министър с недекларираната тераса е на една градинка разстояние от голям квартален „Билла“ магазин. Значи не е това.

Дали не бойкотира международната верига, защото тя влиза в България през 2000 година, когато премиер е Иван Костов? А Каракачанов със сигурност не иска да има нищо общо с него.

Може би просто не иска да му напомнят времето, когато се е налагало да ходи да пазарува сам в кварталния магазин – без шофьор, без охрана, без кохорта помощници.

*Източник: https://www.ploshtadslaveikov.com/

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!