Караянчева: Вчера беше ден, в който българите трябваше да се обединим


“Изключително неприятно е това, което се случи вчера, защото този процес го наблюдаваме от 19 февруари. Президентът още тогава раздели шествието и знаете, че оттогава започнаха тези освирквания на всяка голяма дата, която е национален празник на България, се получават такива ексцесии. Вчера беше ден, в който българите трябваше да се обединим, не да се делим на хора на президента и останалите хора. Това, което видяхме не му прави чест на президента”, каза председателят на Народното събрание Цвета Караянчева по време на посещение във Видин.

Според Караянчева празникът на Съединението е ден, в който българите е трябвало да се обединят, не да се делят на хора на президента и останалите.

“Призовавам българските граждани нека да бъдат на улиците, нека да казват своето мнение, нека да няма насилие. Това, което видяхме на втори, наистина не приляга на европейски граждани“, категорична е Караянчева.

По думите й  младите хора, които са на улицта са „под влияние на емоцията или пък по някакъв начин увлечени по това, което правят агитки и лумпени“.

Facebook Comments Box

Мария Димитрова

Мария Димитрова е млад журналист, започнал кариерата си в Канал 7. Студент 3-та година на обучение в Софийски университет, журналистика.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!