Марешки с гневна декларация срещу БСП, припомни кои са “душманите”

Веселин Марешки направи гневна декларация от парламентарната трибуна за поисканата му оставка от БСП.”Нямаше да обръщам внимание на цялата тази перверзия, ако не бяха хилядите писма, които получих като подкрепа”, започна той.

Лидерът на “Воля” припомни и “историческата правда”. “Ще ви припомня кои са “душманите”, които ми искат оставката”, каза Марешки и започна с биографията на лидерката Корнелия Нинова.”В двете правителства на Симеон Сакскобургготски и Иван Костов, на 28 години е била изп. директор на “Техноимпекс” и в борда на “Техноекспорт”. В кабинета на Станишев е била зам.-министър и е била уволнена заради разкрития за големи злоупотреби в ресора й”, изреди Марешки.

И продължи да громи социалистите със сивито на Румен Гечев, който е бил заместник на Жан Виденов, като го обвини за инфлацията и кризата с долара.”Човек, който е станал за смях на целия народ, да ми дава на мене оценки, това е свинщина”, скочи от своя страна Антон Кутев от БСП.”Какво чакате, да го изнесат с белезници ли”, реагира и Иван Иванов от соцгрупата, че Караянчева дала думата на Марешки.”Г-н, не мога да му кажа и името, и цял мандат не можете да изкарате. Той няма нищо, майка му има аптеки”, включи се и червеният Георги Свиленски.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!