Министър Аврамова не е била разпитвана заради кризата в Перник

Министър Аврамова не е била разпитвана за кризата с водата в Перник. Това стана ясно от думите й след края на срещата с протестиращите превозвачи в Министерски съвет. 

“Всички органи, които са оторизирани в държавата да правят проверка по случая в Перник, са на терен. Ние съдействаме максимално, дали сме цялата документация, която касае Перник и с която ние в МРРБ разполагаме. Така че очакваме ДАНС, МВР и прокуратурата да си свършат работата”, коментира тя.

Аврамова не поиска да коментира темата с оставки в кабинета заради ситуацията в Перник и подчерта, че решенията за това се взимат от премиера Бойко Борисов.

Припомняме, че екоминистърът Нено Димов бе арестуван след вчерашните обиски в МОСВ и разпитите на Спецпрокуратурата заради водната криза и вноса на боклук от Италия.

Според източници на DarikNews той ще подаде оставката си като министър на околната среда и водите.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!