На прицел вече е Канал 7

Сайтът napricel.com вече се сля напълно с канал 7. По този начин ние разширяваме дейността си и от интернет предаване за разследваща журналистика, ще ви показваме новини и разследвания от страната.

Медията Канал 7 е изцяло собственост на “Студио медия нова” .

Канал 7 ще има много опции и ще има информация за всеки един зрител или читател. Ние няма да залагаме само на статии, а на видеорепортажи, интернет предавания, живи връзки от различни точки. Доста често ще търсим мнението на обикновенните българи, които в повечето случаи остават нечути и неразбрани от българските институции.

Всички опции на сайта ще може да използвате съвсем скоро. Като нова медия, която е изцяло в интернет и ние вървим стъпка по стъпка. Още през януари ще може да гледате отново разследващото предаване “На прицел”, стартираме и с рубриката “Говори кмета”, в която редовно ще отправяме предизвикателства към кметовете на населените места, да отговарят на въпросите на гражданите, на живо.

Предстоят още редица изненади,за които ще ви разказваме в последствие. А сега се надяваме да удовлетворяваме желанието ви за достоверни новини, качествени журналистически разследвания, базирани на документи, скрити камери, факти и др.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!