Николова заминава на работно посещение в Руската федерация

Там ще се проведе една от най-големите туристически борси.

Вицепремиерът и министър на туризма Марияна Николова заминава на работно посещение в Руската федерация в периода 7-10 септември, съобщиха от правителствената информационна служба. Там ще се проведе една от най-големите туристически борси.

В Москва, вицепремиерът Николова и ръководителят на Федералната агенция по туризъм Зарина Догузова ще открият туристическото изложение „Отдых-Leisure 2020“. Тази година България е поканена за участие като страна-партньор на туристическия форум.Министър Николова ще вземе участие и в Мотивационната сесия „Разговор с лидери. Какъв туризъм искате да видите?“, където е предвидено нейно изказване пред лидерите в туристическия отрасъл на Русия.

По време на работното й посещение са предвидени и поредица от двустранни срещи – с ръководителя на Федералната агенция по туризъм Зарина Догузова, изпълнителния директор на Асоциацията на туроператорите в Русия – АТОР Майя Ломидзе, с президента на Руския съюз на туриндустрията Андрей Игнатев и изпълнителния директор на Уралската асоциация по туризъм Михаил Малцев.България участва в туристическата борса с национален щанд от 100 кв.м., което я прави един от най-големите изложители в туристическата борса.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!