Нов режим на водата в Перник

Кметът на Перник Станислав Владимиров: По предложение на ВиК перничани ще имат един час по-малко вода – идеята е тя да достига до всички квартали и населени места

По предложение на ВиК перничани ще имат един час по-малко вода – идеята е тя да достига до всички квартали и населени места. Това каза за Агенция “Фокус” кметът на Перник Станислав Владимиров във връзка с новия режим на водата в Перник.
“Предложение на ВиК е за един час по-малко вода да имат перничани във връзка с това, че те трябва да се вместят между 280 и 300 л/сек”, каза Владимиров. По думите му идеята е водоподаването за тези 7 часа да е за всички квартали и населени места.

“Възникна напрежение, че някои квартали се чувстват ощетени. Това е предложението на ВиК, че с тези 7 часа те могат да направят нужната организация, така че да имат вода в тези 7 часа”, каза още Владимиров. По думите му това е предложение на ВиК, а не на Кризисния щаб.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!