Откриха наркотици в студентското общежитие в Благоевград

При специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпленията, свързани с наркотици в учебните заведения и около тях, през изминалите дни служители на Областната дирекция на МВР в Благоевград, са открили наркотици в студентското общежитие в Благоевград, съобщиха от полицията.В стая на общежитието полицаи, са задържали 20-годишен младеж от Перник, в когото е намерено и иззето пликче, съдържащо около 0.3 грама канабис. Операцията е протекла и в други населени места в областта.

В района на учебно заведение в Петрич, е извършена проверка на 26-годишен мъж от града, в когото е намерен канабис. В обитаваното от него жилище са намерени и иззети електронна везна и над 9 грама канабис.Задържани са и двама мъже на 19 и 25 години от гоцеделчевското село Корница. На 10 октомври в двора на учебно заведение в селото полицейски служители на районното управление в Гоце Делчев са намерили иззели от тях амфетамини, канабис и марихуана.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!