Провокатор, замаскиран като репортер, хвърли банкноти по Гешев

Провокатор, замаскиран като репортер, успя да проникне в правната комисия в Народното събрание, докато депутатите изслушваха главния прокурор. Мъжът размахваше нависоко банкноти от 500 евро и след реакцията на самия Гешев, ги хвърли към главния прокурор, съобщи “Дарик”.

Младежът влязъл в парламента с бадж, на който пише “прес”, и се е представил като репортер на “Неновините”. Няма потвърдена информация дали е активист на ДБ, но по същото време пред Народното събрание имаше и протестна акция на Христо Иванов и “Да, България”.

 “Разбрах, че някакъв господин размахва някакви евро зад мен. Да ги остави на масата, за да не се измори и да хване мускулна треска”, пръв реагира  Гешев.

“Това показва нивото на политическа култура и на реалните цели на хората, които седят зад определени процеси в България”, добави той. Той призова младежа да се изкаже, но авторът на протестната акция започна да крещи, докато го извеждаха от залата. След извеждането на младежа, който вкара пърформанс в заседанието на правната комисия, Гешев призна, че все пак му е било забавно.

Надявам се, че обективните журналисти ще отразят обективно това събитие. Не разчитам на тези, които питаят обич към прокуратурата, но беше забавно”, каза Гешев.

Facebook Comments Box

Мария Димитрова

Мария Димитрова е млад журналист, започнал кариерата си в Канал 7. Студент 3-та година на обучение в Софийски университет, журналистика.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!