Протестна акция срещу Covid мерките в София

Пред Народния театър “Иван Вазов” в София се събраха недоволни, които протестираха срещу носенето на маски и мерките, които са взети у нас срещу разпространението на Covid-19. Така България се присъединява към Международния марш срещу Covid мерките, организиран от Полша, разказаха протестиращи:

“Събрали сме се тук, за да протестираме против тази измама Covid-19, която ни я налагат“.„Никой не ни е питал за мнението ни – искаме ли да носим маски, трябва ли да ги носим. И изобщо няма никаква логика в носенето на тези маски.”„Аз не виждам тук болни. Болни няма в русенската болница. Ние сме от Русе. “„Не познавам някой болен. Моите близки също не познават болен от т.н. корона“.„Маските са опасни за националната сигурност. Има закон, който забранява носенето на маски и бурки“.„Като родител, направо ми се плаче като гледам децата, това, което ни причиняват. Видях едно бебенце и майка му как се опитва да му нахлузи маска, за да влязат в здравно заведение и направо ми се плачеше”.

Facebook Comments Box

Мария Димитрова

Мария Димитрова е млад журналист, започнал кариерата си в Канал 7. Студент 3-та година на обучение в Софийски университет, журналистика.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!