Слънчево време с температури до 43 градуса в Северозападна България

През деня ще преобладава слънчево време. В сутрешните часове над Източна България ще има ниска слоеста облачност, която бързо ще се разкъса и намалее. Ще духа умерен, в Дунавската равнина временно силен вятър от запад-северозапад и с него ще продължи да прониква относително студен въздух.

Максималните температури ще са предимно между 25 и 27 градуса, на места в Северозападна България до 32 – 43 градуса в източните райони. Атмосферното налягане ще се повиши и ще е около средното за месеца.Това съобщиха от националния институт по метеорология и хидрология (НМХ) към БАН.


По Черноморието ще бъде предимно слънчево. В сутрешните часове ще има ниска слоеста облачност, която бързо ще се разкъса и намалее. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са предимно между 28 и 31 градуса. Температурата на морската вода е около 27 градуса.

Facebook Comments Box

Мария Димитрова

Мария Димитрова е млад журналист, започнал кариерата си в Канал 7. Студент 3-та година на обучение в Софийски университет, журналистика.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!