168 души са пострадали в катастрофи за последните 6 дни

„От началото на месеца са станали 141 тежки пътнотранспортни произшествия. При тях има сериозно ранени и загинали хора. 168 души са пострадали за 6 дни. Цифрите са притеснителни  Реални животи приключват на пътя, трябва да го осъзнаем”. Това заяви на брифинг инспектор Лъчезар Близнаков от „Пътна полиция”, предаде “Фокус”.

„В момента тече операция, която ще цели насищане на полицейски екипи по пътищата. Всички средства за контрол на скоростта са на терен и работят. Нашите служители ще подпомагат движението в невралгичните точки”, каза още той.

По думите му от началото на месеца са станали 141 тежки пътнотранспортни произшествия. При тях има сериозно ранени и загинали хора. 168 души са пострадали за 6 дни. Цифрите са притеснителни  Реални животи приключват на пътя, трябва да го осъзнаем

„В момента тече операция, която ще цели насищане на полицейски екипи по пътищата. Всички средства за контрол на скоростта са на терен и работят. Нашите служители ще подпомагат движението в невралгичните точки”, каза още Близнаков. Той посочи още, че в района на тунел „Витиня” още от обяд днес е имало големи задръствания.

Facebook Comments Box

Мария Димитрова

Мария Димитрова е млад журналист, започнал кариерата си в Канал 7. Студент 3-та година на обучение в Софийски университет, журналистика.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!