Julia Castle за музиката, стиховете и модата

 • Здравей, Julia. Преди всичко, разкажи ни малко за сценичното ти име. Откъде идва?

  Julia Castle, дойде при мен в най-трудния момент в живота ми. Стана посредством филми, музика и изкуства… всичко това много ме вдъхновяваше и един ден се роди артистичният ми псевдоним.
 • Освен с музика, ти се занимаваш с мода, пишеш стихове. Ако трябва да избереш само едно занимание, кое ще е то?

  Със сигурност ще е музиката, защото за мен тя обединява всички изкуства. Пишейки стихове те се превръщат в песни, а бъдейки в модния бизнес, се развиха моите визуални идеи по режисирането и визията във видеоклиповете ми.
 • Модата и музиката са доста свързани. Кои са твоите музикални модни идоли?

  Отново ще спомена Риана, но тук като втора ще е Ариана Гранде, с нейния отличителен стил, който наложи през последните години.
 • Какво да очакваме от теб в близко бъдеще? Нови проекти?

  Началото на септември ще пусна нещо от вторият ми албум, а именно песента Bad Boy, следете в официалният ми канал в youtube, както и на интернет страницата ми. А до тогава всички могат да следят новините около мен в сайта ми www.juliacastle.net
 • Как и кога реши, че музиката е твоята страст? Още от дете ми беше слабост, баба ми е певица , дядо ми инструменталист . Те закърмиха любовта ми към музиката и в последствие нищо не успя да ме завлдее по-силно.
 • Какво те вдъхновява да правиш музика? Различни емоционални преживявания, споделената или не споделената любов, житейски кризи и с една дума Бог.
 • Смяташ ли, че шоубизнеса в България е достатъчно развит? Определени сектори в музикалния бизнес са развити, но има още много да се работи в посока поп, ритъм и блус и алтернативните стилове.
 • Ако за един ден можеш да си на мястото на която и на е звезда, коя би била тя? Може би Риана или Карди Б и двете имат динамичен и вълнуващ живот. Повече за Julia Castle може да видите в сайта й www.juliacastle.net
Facebook Comments Box
Силвия Петрова
Author: Силвия Петрова

Силвия Петрова е дългогодишен журналист с опит в няколко национални медии. Завършила висшето си образование, специалност "журналистика" във Великотърновския университет пред 2000 год.

Силвия Петрова

Силвия Петрова е дългогодишен журналист с опит в няколко национални медии. Завършила висшето си образование, специалност "журналистика" във Великотърновския университет пред 2000 год.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!