Един загинал и петима в болница при 2 катастрофи във Варненско

Шофьор е загинал при катастрофа на пътя Варна-Добрич. Инцидентът е станал около 15:20 ч. на около 2 км. от село Любен Каравелово. 45-годишен шофьор се е блъснал в крайпътно дърво, съобщават от ОДМВР-Варна. Извършен е оглед на мястото, образувано е досъдебно производство. Малко по-рано по пътя Варна – Девня е станала друга катастрофа, след която петима души са откарани в болница. Сред тях е и 2-годишно дете. Инцидентът е станал около 13:45 ч., на разклона за село Езерово.

По първоначални данни товарен автомобил е предприел завой на ляво, при което е отнето предимството на кола, движеща се в посока Варна. Пострадали са 57-годишният водач на лекия автомобил и спътниците му – дете на 2 години и жена на 50 г. Пострадали са и 52-годишният шофьор на товарния автомобил, както и 32-годишният му спътник. Извършен е оглед, образувано е досъдебно ппроизводство.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!