Христо Гешов тотално попиля БСП Червен бряг

Кандидатът за кмет на Община Червен бряг, Христо Гешов, изригна срещу опонента си от червената партия, ген.Петър Петров.

Ето какво написа Гешов в профила си в социалната мрежа Facebook :

Дълго се чудех дали да напиша следващите редове, но слогана, който избрах за предизборната си кампания, а и който съм следвал преди това е, “силата е в истината”. За това, няма как да изневеря на стила си и днес.
Виждам, че БСП Червен бряг, издигайки ген П. Петров, за кмет на общината, се опитват да си правят популистки PR от всяко нещо, но явно паметта им е къса, а активността е само на избори.
1. БСП били загрижени за състоянието на общинските мостове! ОТ КОГА? БСП забрави ли, когато кметовете на с. Горник и гр. Койнаре, внасяха сигнали в ОбС Червен бряг и кмета, че мостовете се рушат? БСП как реагираха, когато изнесох документ, от който става ясно, че Д. Вълов, в качеството си на кмет, е позволил да преминава тежка техника, над допустими тонаж! БСП имаха общински съветници, защо никой от тях не попита на заседанията на общински съвет, какво се прави по въпроса? Принципал е общинския съвет, кмета е изпълнител!
Защо БСП мълча, когато се наливаха хиляди левове за обходни маршрути, в чийто КСС-та се изписваха дейности и материали, които ги няма?
Защо БСП мълча и когато децата мръзнеха цяла зима, бизнеса изнемогваше, хората се чудеха как да отидат на работа?
Защо БСП мълчаха и когато се наляха милион и нещо, в ремонт на моста на с. Горник?
Мълчаха, защото така им беше удобно! Мълчаха и когато общината разпродаде почти цялата си общинска собственост на безценица!
Мълчаха и когато конкретни лица, засколисно, искаха да получат хотелски комплекс “Таганрог”, за 0 лева.
Мълчаха и когато се опитаха с подобна схема да “подарят” и ГУМ, на същите лица!
Но не си мълчаха, когато години наред Мирослав Михайлов получаваше пари от общината и СУ “Д-р П. Берон” за издаване на книгата му! Когато взимаха заплата също.
Мълчаха и когато бившият шеф на болницата взимаше хиляди левове заплата и за награда му купиха скъпа лимузина, с която със служебно гориво, болничният шеф пътуваше ежедневно до Плевен. Мълчаха и когато същите екстри дадоха на “новия” болничен шеф.
А заслугата с “временния” мост е изцяло на Каракачанов, справка, страницата на инициативния комитет, лично публикувани постове от същия “червен” кандидат. Впрочем, същия тогава публично каза, че няма да се кандидатира, нито в Червен бряг, нито в Чомаковци, но ИЗЛЪГА! ПУБЛИЧНО!
2. БСП искали безплатни детски градини? Такава била националната им стратегия! Че тя тази стратегия е от поне 2 години? Защо Миро Михайлов и компания, не се бореха за тази стратегия в този мандат, а се сетиха за нея по време на избори?
3. Какви предложения е внасяло БСП, които са положителни за града? Освен, че подкрепиха тегленето на кредити на тоя и оня кмет? Озаконяваха с вдигане на ръка, редица безумия, едно от които е разпродаването на общинска собственост!
4.БСП гарантирали прозрачност? Вероятно същата прозрачност, с която управляваха в тайна коалиция с настоящия, предишния и по предишния кмет! А на това му се казва ПАТЕРИЦА! Сиреч, БСП Червен бряг бяха “златния пръст” на Вълов, плюс ДПС.
И нищо повече! И това е фактология и реалната истина! И не е нужно да си политик, за да си спомниш. И не е нужно да разбереш, че БСП ще употребят един възрастен човек, който щял да избира екипа си. Защото истината е, че екипа ще е същия, защото от години е ясно, че БСП и Вълов са едно и също нещо, представено под различна форма.
И коментара ми не е заяждане, нито търся конфронтация, а е една нормална констатация, подплатена с факти! Дано БСП и гражданите върнат паметта си и си спомнят!
И добре, че е време за избори, та в рамките на месец, колкото е предизборната кампания, народа разбере на думи, колко много са направили дългогодишните местни депутати за цял мандат и че самите ние сме слепи. “

Постът на Гешов беше породен от факта, че по – рано днес, ген Петър Петров категорично отказа да отговаря на въпросите на всички граждани, а само на конкретни.

Така на практика, ген. Петър Петров още в предизборната си кампания, дава индикация, че ще запази тенденцията създадена от Вълов, градоначалника да отговаря само на удобните въпроси.

От предизборният щаб на Гешов твърдят, че са готови на обществен дебат с ген. Петров, но по действията му в мрежата и след написаното от журналиста, кандидат за кмет, едва ли е нужен такъв дебат.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!