Оставиха в ареста мъжа, който жестоко преби и стреля по шофьор край Добрич

37-годишният Алтер Аксанов с прякор Шалтера, който нападна, жестоко преби и стреля по шофьор край Добрич, остава за постоянно зад решетките. По информация на NOVA, той ще обжалва това решение на съда.Очаква се районната прокуратура днес да излезе с повече подробности за тежкия инцидент.

Състоянието на пострадалия Пламен Михов се подобрява, съобщи неговата съпруга Илияна Кръстева.Мъжът е със счупен нос, хематоми и кръвонасядания, както и с мозъчно сътресение. Все още не е ясно, кога той ще бъде изписан от болницата в Добрич.

Близките на Пламен настояват за справедливост и за това нападателят му да получи адекватно наказание.Инцидентът станал вчера преди обяд на изхода на Добрич в посока Варна. След сигнал с клаксон заради опасна маневра, мъжът с прякор Шалтера нападнал и пребил шофьора, направил му забележка.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!