Пиян зад волана не видя кръгово кръстовище

Шофьор, седнал да управлява след употреба на алкохол, катастрофира на кръговото кръстовище до Индустриалния парк край Шумен. От полицията съобщиха, че инцидентът е станал около 20,00 часа в понеделник вечерта.При отработване на произшествието станало ясно, че 32-годишният мъж от Николаево, Старозагорско, не видял, че има кръгово кръстовище и се блъснал в разделителния остров в средата. За щастие не е пострадал.

При тест с дрегер, устройството отчело 2,18 промила алкохол в издишания въздух. Водачът отказал да даде кръв за химичен анализ и бил отведен в ареста на Районното в Шумен, а автомобилът бил иззет с протокол за доброволно предаване.През почивните дни в област Шумен са установени общо четирима души, шофирали след употреба на алкохол. Срещу всички тях са образувани досъдебни производства.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!