Ром хванат в нарушение заплашва журналист

Вчера главният редактор и собственик на Канал 7, Христо Гешов, в профила си във “Фейсбук” отправи апел към местната власт в Червен бряг, да направят реорганизация на движението по пътищата, заради неправилно паркираните автомобили.

“Малко след като публикувах няколко неправилно паркирани автомобила, на оживени кръстовища в града, във фейсбук, на липно съобщение започна да ми пише Андриян Младенов. Същия настояваше да изтрия снимката, на която явно се вижда автомобил, който е управлявал той. Категорично отказах да го направя, като се мотивирах с това, че е крайно време в този град хората да се научат, че трябва да има ред. Не може да паркира където си искаш и както искаш! Младенов ме заплаши в началото, че щял да подаде сигнал срещу мен, защото на една от снимките му се вуждаш номера. “, каза Гешов.

По думите на Гешов, Младенов настоятелно го е карал да махне снимката, в противен случай щял да съжалява, да му вземе всичко и да му се случат какви ли не неща.

Канал 7 остро осъжда подобно отношение към журналисти, чиято работа е да отразяват подобни нередности. Апелирам органите на реда да се самосезират и съответния нарушител да бъде санкциониран и да бъдат предприети съответните мерки за отправените заплахи към нашият колега.

Facebook Comments Box

Ивелина Георгиева

Ивелина Георгиева е млад и амбициозен журналист. Добила опит в няколко национални медии. Завършила специалност "връзки с обществеността" в ВТУ през 2017 година.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!