Вълов отново излъга! Собственичката, хранила мъртви души, е счетоводителка на семейната му фирма

“Не съм лобирал за фирми, Цецка Илиева преди много години регистрира своя фирма и не се занимава със счетоводството на фирма ТЕРА”,

това заяви в национален ефир кметът на Червен бряг Данаил Вълов в деня, в който беше задържан и освободен под гаранция от 75 000лв.

Разследване на “Зов нюз” обаче установи, че собственичката на фирма “Дева М” ЕООД извършва счетоводни услуги  на семейната фирма на Вълов – ” ТЕРА 2000″ ООД.

Справка  в Търговския регистър показва, че именно Цецка Илиева, която храни бедни по проект със счетоводната си къща, е лицето за контакт, изготвил счетоводните баланси на кметската фирма.

Именно тя е изготвила и изпратила счетоводните баланси през 2016г. и 2017г. , които се изпращат в началото на всяка година в Агенция по вписванията.

Цецка Илиева е собственичка на фирма ” Дева М” ЕООД.

Фирмата е хранила мъртви души

Това е констатацията на Агенция държавна финансова инспекция, която може да се види в доклада на контролиращата институция.

Там категорично се сочи, че фирмата „ДЕВА М“ ЕООД в продължение на няколко дни е хранила хора, за които е констатирана смърт.

Така на практика излиза, че главната счетоводителка на семейната фирма на кмета – „ДЕВА М“ ЕООД е хранила хора от с. Реселец, нищо че те вече не са между живите.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!