“Гузен негонен бяга”! АВАКС влязоха в обяснителен режим

Гръцката компания “АВАКС” АД, която “забравя” да плаща на служителите си трудовите възнаграждения, влезе в обяснителен режим.

На редакционната ни поща пристигна E-mail от Валери Пейчева, PR на некоректната гръцка фирма “АВАКС” АД. Представям на Вашето внимание пълния текст без редакторска намеса :

Уважаеми колеги,

Строителната компания AVAX се ангажира да следва възможно най-оптималния график за успешното завършване на този стратегически важен проект за България и Гърция.

Работата по изграждането на газовия интерконектор Гърция-България продължава да тече на пълни обороти в сътрудничество с всички заинтересовани страни от двете държави, които участват в изпълнението му.

Като се вземе предвид голямото въздействие на пандемията във всеки един аспект от бизнес дейността в световен мащаб, строителната компания по проекта – AVAX, отговори оптимално на безпрецедентните условия, като напредъкът на проекта се осъществява спрямо разумните очаквания. Ключов индикатор за текущото изпълнение на проекта са 48-55 заварки на тръби на ден, със среден необходим ремонт под 5%. Този значителен брой, съчетан с ниската степен за нужда от ремонт, позволява бърз напредък на всички други дейности по проекта.

Газовият интерконектор Гърция-България е проект с голям принос към заетостта. Към момента са ангажирани повече от 330 души, пряко или косвено, като това число се очаква да нарасне през предстоящите месеци.

Повече информация можете да намерите в приложеното прессъобщение.

Поздрави,Valeria Peycheva PR Assistant “

” Ти какво я питаш, тя какво ти отговаря?!”

Потърсих е г-жа Пейчева на посочения от нея телефонен номер, за да и зададем няколко въпроса. Същата отвърна, че в момента пътува към офиса и ще върне обаждане след час.

Четири часа по – късно, след редица позвънявания от наша страна, се свързахме с труднодостъпния пиар на некоректната “АВАКС” АД.

Чуйте какво каза пиарката Валерия Пейчева :

Междувременно, днес в 17:00 часа, работници от “АВАКС” АД ще излязат на протест.

Наш екип ще бъде на място.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!