ВиК Червен бряг нерегламентирано затвориха входа на частна фирма

Нерегламентирано затваряне на кръстовище в Червен бряг и главния вход на частна фирма в града е повода за нова порция гняв на червенобрежани.

С нас се свързаха служители на частна фирма, които твърдят, че в продължение на месец ВиК -Червен бряг ремонтират една от услугите на въпросното кръстовище. По техни думи един ден се работи, два не, което възпрепятствало до сега единствено живеещите по рвмонтораната улица.

Тази сутрин, без каквито и да е предупреждения, две гундоли са изсипали баластра и чакъл в средата на улицата, което ограничава напълно достъпа с автомобили до къщите и главния портал на частната фирма.

Канал 7 се свърза с началника на ВиК – Червен бряг. От дружеството отговориха, че в рамките на час ще бъдат възстановени ремонтните дейности, а интертният материал ще бъде премахнат от кръстовището.
повече вижте във видеото :

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!