Кмета на Кнежа с поздрав към служителите на МВР

Днес отбелязваме един от най-големите църковни празници през годината – Архангеловден. Денят на Св. Архангел Михаил е вторият по значимост след Димитровден есенен празник на Българската православна църква.
Св. Михаил е един от седемте ангели, стоящи винаги пред престола на Господ.
Използвам случая да пожелая на всички именици днес здраве, късмет и благоденствие! Нека Св. Архангел Михаил закриля Вас и Вашите семейства!
На днешния ден своя професионален празник отбелязва българската полиция! Използвам случая да поздравя всички служители на РУ Кнежа и да изразя изключителната си благодарност за професионализма и всеотдайността, с които изпълняват задълженията си по време на необичайната обстановка през изминалите месеци. Благодаря им за това, че ежедневно осигуряват опазването на обществения ред, спокойствието и сигурността на жителите на Община Кнежа!
Честит празник!

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!