Кметът на Червен бряг поздравява всички възрастни хора

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

   УВАЖАЕМИ  СЪГРАЖДАНИ,           
   СКЪПИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА, 

   За  мен е удоволствие от името на Общинското ръководство и от свое име да отправя сърдечни поздравления и искрени благопожелания до всички Вас, по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври. 

На този ден всички ние изказваме почитта си към Вас. Уважението към възрастния човек е мерило за културата и мъдростта на едно общество. С притежаваните от Вас достойнства на човешката личност, натрупани в богатия Ви житейски опит, Вие сте пример за трудолюбие, честност, отговорност и прецизност за младите поколения. Приемете нашата обич и признателност и продължавайте да бъдете за всички нас опора и източник, от който да черпим вдъхновение и знания за българските традиции и християнски добродетели. Желая Ви най-доброто, което заслужавате – здраве, достоен живот и уважение!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение,

д-р Цветан Костадинов
Кмет на Община Червен бряг

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!