Кметът на Червен бряг поздравява червенобрежани за коледните празници

Уважаеми жители на община Червен бряг,

В очакване сме на най-светлите и обичани празници – Коледа и Нова година.

Нека ги посрещнем с усмивки, радост и топлина в сърцата. В тези празнични дни, когато на прага е Новата година, всички ние си правим равносметка на отиващата си година –радваме се на всичко хубаво, което ни се е случило, вземаме поука от грешките си. Коледа е едно послание към нас хората, което ни напомня, че трябва да създаваме добро, да правим добро, за да се чувстваме удовлетворени и спокойни от самите нас. Всички искаме светът да е различен, копнеем за вълшебства, за чудеса, дори и вече да не сме деца. Измина една нелека година. Но мисля, че колкото и да е трудно, ние успяваме да се борим с несправедливостта и се борим, за да ви покажем истината. Надявам се с настъпването на Новата година нашата община да върви напред, да става по-красиво, по-привлекателно, по-уютно място за живеене,

защото трябва да я превърнем в община с бъдеще,

благополучие и просперитет.

Нека с добра воля, здрав разум и общи усилия да подобрим живота в нашата община!

Скъпи съграждани,
В  навечерието на Новата година приемете
 моите сърдечни пожелания за много здраве, любов и благоденствие. Нека Новата година да влезе във вашите домове с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов, а в Коледната свята нощ всички да отворим сърцата си за доброта и разбирателство, благосклонност и човещина, обич и оптимизъм!

Да посрещнем щастливи и уверени в силите си

настъпващата 2020 година!

Нека чудесата да оживеят в магията на празника!

С уважение,

д-р Цв.Костадинов,

Кмет на Община Червен бряг

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!