Мъж почина след като беше изписан от болницата в Ловеч

Възрастен мъж е починал пред държавната болница в Ловеч, буквално минути, след като е бил изписан от лечебното заведение.

От наши източници разбрахме, че мъжа е бил бездомен и вчера е бил настанен в болницата в тежко състояние, а от болницата поели ангажимент да го лекуват до понеделник, когато трябвало да го поемат социалните.

Но до там така и не се стигнало, защото мъжът бил изписан още днес. Много вероятно е бездомният да не е имал платени здравни осигуровки или финансови възможности, за да си плати престоят в болницата, твърдят наши източници.

Това е поредния скандал с дъжавната болница в Ловеч.

Преди няколко дни ви разказахме, как младо семейство е платило за 10 месечното си бебе, престой от 170 ,00 лева. От болницата тогава се оправдаха, че тези пари били за заплащане на част от клиничната пътека.

Малко по – рано, в групата във фейсбук “Забелязано в Ловеч”, същият човек беше сниман къде е настанен в същата болница от съответния персонал. Подобна снимка доказва, че явно в Бъгария здравословна помощ получават тези, които имат финансови средства.

Очакваме повече информация от органите на реда.

Канал 7 ще ви информира за повече подробности по случая .

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!