Пламен Тачев осигури близо 2 млн. лева за Червен бряг

Отлични новини за Община Червен бряг от последното заседание на Министерския съвет за 2019 година. Правителството отпусна 1 600 000 лева за ремонт и рехабилитация на уличната мрежа.

Припомняме, че инфраструктурата е основен приоритет в управленската програма на новия кмет д-р Цветан Костадинов.

С отпуснатите 1,6 милиона лева ще се даде възможност още през 2020 година да бъдат ремонтирани ключови пътни участъци не само в град Червен бряг, но и по селата – на територията на цялата община.

Именно за подобряване на инфраструктурата настояваха жителите на Община Червен бряг по време на срещите си с д-р Цветан Костадинов в предизборната кампания и той им обеща това да се случи.

Гласуваната финансова помощ от Министерския съвет е и знак за доверие към новия кмет Цветан Костадинов, към неговата програма, екип и резултат от добрата работа на народния представител от Червен бряг Пламен Тачев през годините.

Така на практика д-р Костадинов има силен старт на управлението си. В комбинация с местния депутат Пламен Тачев и правилни решения мандатът на д-р Костадинов може да бъде изключително успешен.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!