Счетоводителка заключи директор на училище в Червен бряг

Парадокс в Червен бряг предизвика смях в учители и ученици.

Оказа се, че преди няколко дни директора на СУ “Д-р П.Берон” Червен бряг, Антон Шуманов беше заключен от …собствената си счетоводителка.

До този фарс се стигнало, след като директора пуснал официална заповед на Дарина Узунска да напусне кабинета си и да го пренесе в друг.

Узунска обаче категорично отказала . Даже напротив, излязла от стаята и буквално под носа на шефа си врътнала ключа на стаята и офейкала.

Със случая е запозната и полицията в Червен бряг, както и ръководството на Община Червен бряг. Все още не е ясна официалната позиция на счетоводителката на училището, защото тя е в болничен.

По примера на зам.кметицата Василева

Буквално по примера на Вергиния Василева, зам.кмет на Червен бряг, Узунска решила да изпробва стратегията, като в неудобна за нея ситуация просто тръгва и врътва ключа на стаята. Точно по същия начин постъпи и Василева, която за пореден път избяга от обектива на нашата камера и отказа да отговаря на явно неудобните въпроси.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Не може да копирате текста!