Простреляха гимназист, докато отивал на училище

Полицията била извикана във ферма в Кесгрейв, Съфолк, където по-късно се видя как на човек се оказва медицинска помощ, съобщи Би Би Си.

От гимназията в Keсгрейв заявиха в туит, че била информирана, че инцидентът включва един от учениците в 11 клас. Една жена каза, че дъщеря й и нейните приятели са вървели към училище, когато “са чули нещо, звучащо като изстрел”.

Тя казва, че децата били “ужасени”. От училището заявиха, че ученикът е бил на път за училище по време на инцидента, и допълват в изявление: “Учениците в училище са в безопасност и ние държим ситуацията под контрол в постоянна, тясна комуникация с полицията”.

Очаква се занятията да приключат в обичайния си час. В социалните медии хората, които живеят в района, говорят за шока си, като един човек го определя като „неизмерим“.

Засега не е ясно кой е произвел изстрела и по каква причина. Би Би Си не споменава за арести във връзка с инцидента.

Facebook Comments Box

Христо Гешов

Христо Гешов е разследващ журналист, студент във ВТУ, специалност "Връзки с обществеността". Работил в няколко национални и регионални медии, направил редица журналистически разследвания. Създател и собственик на Канал 7.

OЩЕ НОВИНИ

error: Не може да копирате текста!