Седемнадесета Национална младежка научно-практическа конференция с международно участие „Иновации в хранително-вкусовата промишленост – проблеми и перспективи“ ще се проведе на 29 октомври в зала „България“ на Университета по хранителни технологии в Пловдив. За събитието съобщиха организаторите от Съюза по хранителна промишленост.
Конференцията има за цел да запознае участниците с актуалните проблеми, свързани с най-новите изисквания към производителите на храни, напитки, добавки, машини и др. В рамките на събитието ще бъдат представени нови продукти и технологии от хранителния бранш и ще бъде проведена дискусия по всички въпроси, вълнуващи производителите.
Част от темите, които ще бъдат обсъдени, са: основните тенденции в развитието на иновациите в хранителната индустрия; иновации в опако
Конференцията има за цел да запознае участниците с актуалните проблеми, свързани с най-новите изисквания към производителите на храни, напитки, добавки, машини и др. В рамките на събитието ще бъдат представени нови продукти и технологии от хранителния бранш и ще бъде проведена дискусия по всички въпроси, вълнуващи производителите.
Част от темите, които ще бъдат обсъдени, са: основните тенденции в развитието на иновациите в хранителната индустрия; иновации в опако